Wie zijn wij?

hulp bij emigreren naar Frankrijk, Vind je weg in Frankrijk

Wij zijn een gezin van vier: Pim (52), Ellen (48), Stijn (13) en Carlijn (11). Sinds de zomer van 2018 wonen wij in Zuidwest Frankrijk, in de mooie, groene Gers.

Pim (Otte) is geluidstechnicus en verzorgt het geluid voor grote (Europese) televisie evenementen, vooral op het gebied van sport en muziek. Daarnaast is hij een expert op technisch vlak (internet, computers, satellieten, tv, telefoon) en weet hij alles van auto’s en wat daarmee samenhangt. Van een nieuwe (tweedehands) kopen hier in Frankrijk tot het importeren van je eigen auto.

Ellen (van den Hout) is een ervaren (project)manager. Haar kerncompetentie is zaken voor elkaar krijgen. Georganiseerd en met een creatieve geest. Ze is doel- en resultaatgericht en werkt efficiënt. Daarnaast heeft ze financiële kennis en weet ze de weg te vinden in de complexe Franse bureaucratie. Ellen heeft het afgelopen jaar praktijkervaring opgedaan door een aantal maanden te werken in opdracht van SOS Anglo, een soortgelijk bedrijf als VindjeweginFrankrijk. Tot volle tevredenheid van zowel opdrachtgever als vele Engelse klanten.

Stijn zit nu in het derde jaar van het ‘collège’, hier is dat de ‘quatrième’ (4de). Carlijn zit in de eerste klas, de ‘sixième’ (ze tellen dus terug). De eerste maanden op school waren best pittig, vooral omdat ze zich nog niet verstaanbaar konden maken zoals ze dat zouden willen. Maar na een half jaar spraken ze al een aardig woordje frans en nu - na een jaar - spreken ze het vrijwel vloeiend en accentloos (althans dat vinden de mensen hier, ondertussen is het verre van ‘ABF’, ze spreken met een mooi ‘Gascon’ accent ;-). Ze hebben vrienden en vriendinnetjes. Ze sporten, ze hebben het naar hun zin!

We willen graag onze kennis, expertise en ervaringen inzetten om u te helpen met het vinden van uw weg in Frankrijk. Zo ontspannen en makkelijk als mogelijk!

Contact

Vind je weg in Frankrijk

Voor een relaxte start in Frankrijk!

Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en (natuurlijk!) Frans.

Siret: 845 135 391 00025

Contact

info@vindjeweginfrankrijk.nl

(+33) 06 43 15 36 42