Onze tarieven

tarieven

We werken met eerlijke en transparante tarieven. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening, dan volgt een intake waarin we nader kennismaken en bespreken wat uw specifieke wens en vraag is. Voor de meest voorkomende diensten werken we met een vaste pakketprijs.

Pakketten

 • ENERGIE

  We zorgen voor de aansluiting van elektriciteit, water of gas in uw Franse woning. We zoeken het meest passende en gunstige aanbod, gebaseerd op uw voorkeuren en energieverbruik. We vragen namens u het contract aan en realiseren de aansluiting op de gewenste datum.

  Pakketprijs: € 130 per contract
 • VERBONDEN

  We verzorgen uw TV, telefoon en/of internet aansluiting. Op basis van uw wensen, zoeken we voordelige en passende aanbiedingen en abonnementen, die leggen we u voor. Nadat u een keuze hebt gemaakt, vragen we namens u het contract aan en realiseren de aansluiting op de gewenste datum.

  Pakketprijs: € 130 per contract
 • EEN GOEDE ZAAK

  Als u in Frankrijk uw eigen onderneming (eenmanszaak/ZZP-er) wilt starten, dan verzorgen wij voor u de inschrijving als ‘micro/auto entrepreneur’ in de passende beroepscategorie. Eenmaal ingeschreven, ontvangt u begeleiding bij de stappen die volgen tot en met het verkrijgen van uw Carte Vitale (basis ziektekostenverzekering).

  Pakketprijs: € 220
 • ZEKER VAN ZORG!

  Indien u in Frankrijk woont en gepensioneerd en/of niet langer beroepsmatig actief bent, kunt u een aanvraag doen om in aanmerking te komen voor de basis ziektekostenverzekering van Frankrijk. U ontvangt dan een ‘Carte Vitale’ en een sociaal zekerheidsnummer.
  Wij bieden begeleiding bij de aanvraag van een Carte Vitale. Wij informeren u over wat te doen ter voorbereiding en helpen bij het indienen van de aanvraag tot en met ontvangst van de kaart.

  Pakketprijs: € 200 per persoon - € 250 per echtpaar
 • EN ROUTE!

  Wilt u uw Nederlandse auto (aanhanger/caravan) importeren en omzetten naar een Frans kenteken, dan verzorgen wij de aanvraag voor de kentekenregistratie. Wij vertellen u welke documenten benodigd zijn en wij dienen de aanvraag voor u in. Desgewenst kunnen wij ook een ‘quitus fiscal’ (benodigd bewijs van de lokale Franse belastingdienst) voor u aanvragen.

  Pakketprijs vanaf € 130 (+€ 70 incl. quitus fiscal)
  Exclusief kosten van de eenmalige import heffing
 • ONS HUIS

  Mocht u behoefte hebben aan begeleiding in uw zoektocht naar een nieuw (tweede) thuis in Frankrijk, dan zijn wij u graag van dienst.
  Wij bieden begeleiding bij het vinden van een geschikte woning (zowel koop als huur). Desgewenst nemen we namens u contact op met makelaars of eigenaars of bezichtigen wij woningen voor u (en maken een verslag in woord en beeld). Ook kunnen we (voorlopige) koopcontracten en (technische) bijlagen vertalen en toelichten.
  We hebben diverse pakketten samengesteld of kunnen u op maat een voorstel doen.

  Interesse? Stuur gerust een mail voor meer informatie!

Overige vragen

Naast bovenstaande diensten, bieden wij ondersteuning bij tal van andere organisatorische, praktische en administratieve zaken. Van het contact leggen met instanties, tot het vertalen van documenten of het begeleiden bij de opstart van uw bedrijf. Wij bieden u hulp op maat en hanteren een tarief op basis van daadwerkelijk bestede tijd.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Uurtarief: € 55

Alle tarieven zijn inclusief.

Contact

Vind je weg in Frankrijk

Hulp bij het opstarten en organiseren van uw leven in Frankrijk

Siret: 845 135 391 00025

Contact

info@vindjeweginfrankrijk.nl

(+33) 06 43 15 36 42