Onze tarieven

tarieven

We werken met eerlijke en transparante tarieven, gebaseerd op de daadwerkelijke tijd die we besteden aan het leveren van het gevraagde en gewenste resultaat.
Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening, dan volgt allereerst een intake waarin we nader kennismaken en bespreken wat uw specifieke wens en vraag is. Op basis daarvan ontvangt u van ons een offerte met daarin beschreven wat we voor u gaan doen en met welk resultaat, een indicatie van de tijdsbesteding en uiteraard een (maximaal) kostenoverzicht. Geen verrassingen, u weet vooraf waar u aan toe bent.
Voor bepaalde diensten werken we met een vaste pakketprijs.

Pakketten

Uit eigen ervaring weten we: een van de eerste dingen die je geregeld wilt hebben als je verhuist is electriciteit en (warm!) water. Plus natuurlijk internet ;-). We zorgen dat u bij aankomst in uw nieuwe huis zo snel mogelijk electriciteit, water en/of gas heeft. En dat u beschikt over het gewenste internet / telefoonabonnement.

 • Energie (aansluiting Electriciteit, Gas, Water)

  We regelen dat u z.s.m. electriciteit, water en/of gas hebt in uw Franse huis. We zoeken het meest passende en gunstige aanbod, gebaseerd op uw voorkeuren en energieverbruik. We vragen namens u het contract aan en realiseren de aansluiting op de gewenste datum.

  Pakketprijs € 149,-
 • Aansluiting TV / telefoon / internet

  We regelen uw TV, telefoon en/of internet aansluiting. Op basis van uw wensen, zoeken we voordelige en passende aanbiedingen en abonnementen, die leggen we u voor. Nadat u een keuze hebt gemaakt, vragen we namens u het contract aan en realiseren de aansluiting op de gewenste datum.

  Pakketprijs € 79,-
 • Vind-ons-huis pakket

  Wij bieden efficiënte en effectieve hulp bij het vinden van uw nieuwe (tweede) thuis. We kunnen in uw regio van voorkeur zoeken naar geschikte huizen in het aanbod ter plekke (makelaars, notarissen, particulieren). In de regio Zuid West Frankrijk kunnen we huizen voor u bezoeken en bezichtigen. U ontvangt een uitgebreid verslag, incl. foto's en video's. Dat bespaart u onnodig gereis en daarmee tijd, geld en energie. Zodat u zich kunt richten op dat huis of díe huizen die echt interessant blijken. En dus een bezoek waard zijn.
  Er zijn diverse pakketten mogelijk, meer en minder uitgebreid. Mail of bel ons en u ontvangt de mogelijkheden en prijzen.

Contact

Vind je weg in Frankrijk

Voor een relaxte start in Frankrijk!

Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en (natuurlijk!) Frans.

Siret: 845 135 391 00025

Contact

info@vindjeweginfrankrijk.nl

(+33) 06 43 15 36 42